MTB – Eventyret starter her

Måske verdens bedste MTB spor, og helt naturligt

Den unikke natur for Danmark, med klipper og rester fra de gamle granitbrud, har skabt omgivelser, der er særdeles velegnet, til at udfordre og give oplevelser, der bringer smil og legebarn frem 🙂

Almindningen

Sporet starter ved Kongemindet, som ligger her: https://goo.gl/maps/oKcbmfEpNSL2

Der er skabt helt nye standarder for sporbygning, når man ser på sporbyggeriet i Almindningen. Der er spor fra de sorte svære nedkørsler, til den grønne flow spor, der kan køres af alle.

Kort over ruter:

Vi samarbejder med 2 rigtig dygtige instruktører og guider, og vi anbefaler alle at booke en tur, da de vil vise og lære dig, hvordan man kan bruge de rigtige spor på hele øen, på den rigtige måde. Vi giver dig halv pris på cykelleje, hvis du booker i min. 2 timer.

Resten af øen….

Vi er i fuld gang, og der dukker gode naturlige spor op over det hele, meget afhængigt af vejr, er der super mange gode muligheder, spørg endelig 🙂

Bakker og landevej

Lige udenfor døren, finder du en af de bedste bakker i kongeriget. Hammerfyret og Fyrvej er det bedste, vi kommer udfordre os selv på i vores smukke natur. Der er gode serpentiner sving, og hældninger over de 16%, så du skal nok for sved på panden.

Magnus Cort har kørt den fra Vang, til toppen på hammerfyret på 13,21 den tid er det pt. ingen der har kunne pille ved.