Nye outdoor tilbud

Vi har spændende nye outdoor initiativer på vej, så er du til klatring, coasteering, trail løb, kajak m.m. så kommer der gode nyheder snart 😁

2 Replies to “Nye outdoor tilbud”

 1. Hej, vi är en familj på 5 personer som gärna vill upptäcka Bornholm några dagar i juli. Vi älskar att vara i naturen, klättra, bada, rida o annat kul! Såg era härliga bilder o vi blev nyfikna. Har ni något boende för oss 3-4 nätter? Från 21 juli o framåt.
  Mvh Pernilla Helgesson

  1. Hej Pernilla, Beklager meget, men det ser ud til du ikke fik svar på denne. Vi håber i fik oplevet Bornholm, og havde en god oplevelse. Vi giver en drik, hvis i kommer til øen, og beklager det sene svar mange gange.
   De bedste hilsner
   Stine & Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *